Nepin nettijumppien BONUS jumpat

Bonus jumppa sarja 4 x 20 min

Venyttely 20 min

Tämä jumppa sisältää venyttelyä seisten ja istuen. Sopii hyvin tehtäväksi sykejumpan, pihatöiden tai kävelylenkin jälkeen, jolloin lihakset ovat hieman lämpimät. Venyttelyn painopiste on hieman enemmän jaloissa, mutta koko kroppa saa notkistusta.

Syke & tasapaino

Tässä syke- & tasapainojumpassa sykkeen kohotososioita seuraa aina muutaman minuutin tasapainoilut, jolloin tasaamme sykettä. Harjoittelemme pääosin seisten, mutta tarvitset jumppaa varten myös selkänojallisen tuolin. Voit seurata ajan kulumista jumpan aikana kätevästi videolla näkyvästä kellosta. 

Tehokas tuolijumppa 20min

Tässä tehokkaassa tuolijumpassa harjoittelemme istuen. Jumpassa kohotetaan sykettä ja harjoitellaan lihaskestävyyttä. Valitse jumppaa varten lisävastukseksi kevyet käsi- ja/tai nilkkapainot tai tee jumppa kokonaan ilman harjoitusvälineitä.

Kävelyjumppa

Tämän kävelyjumpan olen suunnitellut tehtäväksi kahdessa osassa: 5 minuutin alkuverryttely ennen kävelylenkkiä ja 15 minuutin lihaskunto-ja liikkuvuus osa kävelylenkin jälkeen. Tällä jumpalla lisäät tuttuun kävelylenkkiin sekä tehoa että monipuolisuutta. Voit tehdä jumpan myös kokonaisuudessaan yhtenä 20 minuutin jumppana.

Hinta 40€

Tilaa Nepin nettijumppien ensimmäinen
Bonus jumppien sarja tästä!

  1. Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen! Koska saat jumpat sekä niiden laskun sähköpostiisi, niin tarkistathan erityisesti sähköpostiosoitteen oikeinkirjoituksen ennen lomakkeen lähettämistä!
  2. Saat 48h sisällä tilauksesta jumpat sähköpostiisi. Tämä viesti tulee osoitteesta info@nepinnettijumpat.fi. Lisäksi saat laskun ostostasi sähköpostiisi. Laskun lähettäjänä näkyy Isolta Verkkolaskupalvelu. Nämä sähköpostit linkkeineen ovat turvallisia avata. Joskus nämä sähköpostit voivat kuitenkin mennä eri kansioon, kuten roskapostikansioon, niin tarkistathan sen myös, jos jumppia ei kahden päivän aikana näy.
  3. Lähetän jumpat sinulle mahdollisimman pian tilauksesi jälkeen. Tässä voi tapahtua kuitenkin viivettä esimerkiksi viikonloppuisin.
Tilaan Nepin nettijumppien Bonus-jumpat
Lomakkeella voit tilata ensimmäisen Nepin nettijumppien Bonus jumppien sarjan, mikä sisältää 4 x 20min jumpat. Saat jumppatallenteiden linkit sähköpostiisi tilauksen jälkeen 48h sisällä.
Tarkistathan, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein!

Heräsikö kysymyksiä jumpista tai
haluat tilata ne vaikka ystävällesi lahjaksi?

Scroll to Top