osallistujien kokemuksia

"Aikaisemmin en jumpannut ollenkaan, nyt päivittäin. Osallistun jumppiin, koska haluan säilyttää toimintakykyni mahdollisimman pitkään. Nepin nettijumpat ovat monipuolisia, tehokkaita ja mielenkiintoisia!"

Paula, 70

"On kiva jumpata livenä ohjaajan kanssa ja tietäen, että moni muukin on mukana. Nepin nettijumpat ovat tarpeellisia, mukaansatempaavia ja innostavia! Suosittelen niitä kaikille 65 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille."

Pirjo, 71

"Reilu vuosi on tullut täyteen nettijumppia tehdessä. Olen huomannut, että tasapainoni on parempi, tunnen muutenkin voivani paremmin. MS-tauti tuo jäykkyyttä, mutta jumpat tuovat helpotusta siihenkin. Suosittelen Nepin jumppia kaikille ikäihmisille. Ne ovat ammattitaitoisia, tehokkaita ja innostavia. "​

Terttu, 72

"Nepin nettijumpat on antanut korona-aikana struktuuria arkielämään. Näin jumppien mainoksen Facebookissa ja olen ollut mukana n. 10kk ajan. Olen huomannut olevani notkeampi jumppien myötä. Osallistun jumppiin koska ikääntyessä on tärkeätä pysyä liikkuvana! Jumpat ovat mukaansatempaavia ja tehokkaita. Suosittelen näitä jumppia kaikille senioreille!"

Harriet, 73

"Nepin nettijumpat tuntuvat sosiaalisemmilta, kuin ihan yksin netistä otetulla ohjelmalla jumpatessa. Live-jumppien säännöllinen aikataulutus auttaa pysymään ruodussa. Jumpat ovat sopivan haastavia, monipuolisia ja inhimillisiä. Suosittelen jumppia meille ikäihmisille, kaiken kuntoisille."

Sirkka, 75

"Itsellenikin tuli yllätyksenä, että nautin jumpata kotona. En pinnaa liikkeissä, vaan on jäänyt "ylisuorittaminen" pois. Nepin hyvien ohjeiden myötä osaan kuunnella kroppaani. On hienoa, että jumpan voi tehdä itselle sopivalla ajankohdalla ellei liveaika sovi."

Marja, 69

"Nepin nettijumppien myötä venyttelyä tulee tehtyä enemmän. Olo tuntuu notkeammalta ja niska- ja selkäsärky on parantunut. Osallistun jumppiin oman kunnon ja hyvinvoinnin takia ja suosittelen niitä kaikille!

Senja, 76

"Nepin nettijumpat tuo mukavaa vaihtelua viikkorytmiin. On hyvä, että jumppaamisella on aikataulu. Tämän tyyppinen jumppa sopii mielestäni kaikille, mutta erityisesti ikääntyneille ja liikuntarajoitteisille. Jumpat ovat tehokkaita, innostavia ja ammattimaisesti turvallisia."

Marja, 74

"Ennen en jumpannut lainkaan. Nyt jumppaan ohjatusti 2 kertaa viikossa. Kyllä olen tullut notkeammaksi ja lonkkien ja selän liikkuvuus on pikkuhiljaa lisääntynyt. Ohjatussa jumpassa tehdään monipuolisia liikkeitä - ja on kiva, kun ei tarvitse lähteä kotoamihinkään ja silti tuntuu, että liikutaan ryhmänä yhdessä. Nettijummpa on parasta, mitä koronan myötä tuli tietooni. Minulla olisi korkea kynnys lähteä aina tiettynä aikana johonkin kokoontumaan ja jumppaamaan."

Marjatta

"Nettijumppien myötä olo on kevyempi ja notkea koko viikon. Ilman jumppia ei tulisi muuten jumpattua 45minuutin ajan. Kuuluminen ryhmään on tärkeää, kohta ollaan tuttuja toisillemme kommenttien välityksellä. Ymmärrän liikkeiden tärkeyden tässä iässä, lihaskunnon vahvistumisen, tasapainon ja koordinaation. Neppi jaksaa hyvin muistuttaa, että jokainen kuuntelee kehoaan. Kelpaamme sellaisina kuin olemme, se panee yrittämään parastaan. Huomaa, että Neppi on ikäihmisten asiantuntija."

Sinikka, 78

"Olemme osallistuneet nettijumppiin maaliskuusa 2020 alkaen. Pandemien jyllättyä synkimmillään jumpat toivat tiettyä rutiinia, jotka osaltaan vaikuttivat fiilinkiin jaksaa. Selvästi kunto on noussut ja jäsenet sen myötä tulleet notkeammiksi. Ja mitä tärkeintä, henkinen kunto! Myös ulkoliikunta tullut nettijumpan myötä entistä säännöllisemmäksi. Jumpissa on ihana vetäjä, selkeä täsmällinen eteneminen, riittävän tehokas ja vaihteleva ohjelma. Edellisen jumpan jälkeen odotetaan jo seuraavaa."

Helena ja Matti, 74

"Nettijumpat ovat monipuolisia, sopivan rasittavia ja tehokkaita, Live-jumpat tuntuvat todellisemmilta, kun tietää toistenkin tekevän samoja liikkeitä yhtä aikaa kanssani. Suosittelen jumppia niille, jotka eivät halua osallistua ryhmäliikuntaan salilla. Täällä on hyvä jumpata yksikseen, mutta kuitenkin toisten kanssa. Neppi neuvoo liikkeet hyvin ottaen huomioon jumppaajan vaivat ja rajoitteet. Ja jumpatessa on mukava kuunnella Nepin neuvoja ja jutustelua."

Aila, 70

"Säännöllisesti kaksi kertaa viikossa on todella koukuttavaa - hyvässä mielessä! Saan jumpista ison tuen niska-hartiaseudun kroonisten vaivojeni hoitoon. Tämä alkoi siksi, että kaikki liikuntaryhmät peruuntuivat, mutta ei varmasti lopu!"

Tuula, 78

"Innostava, selkeä ohjaus, energisoiva ja iloinen. Vaikka yksin jumppaan, on kuitenkin tietoisuus, että on monta jumppaajaa yhtä aikaa langoilla. Parasta koronassa on Nepin nettijumpat."

Raija, 77

"Nettijumpat ovat tuoneet lisää säännöllisyyttä liikkumiseen ja kunto ei pääse rapistumaan. Live-jumpissa tuntuu kuin jumppaisi porukassa yhdessä muiden kanssa. Nepin nettijumpat ovat innostavia, vaihtelevia ja mukaansatempaavia. Nämä jumpat sopivat juuri minulle!"​

Erja, 66

"Useammissa nettijumpissa olevana pidän Nepin nettijumppia parhaana."

Leena

"Nepin nettijumpissa on vapaus, jos ei ehdi livenä, voin tehdä myöhemmin omalla ajalla. Jumpissa on hauska, elämänmyönteinen ohjaaja ja voi tehdä sen, minkä kykenee."

Arja, 76

"Nepin nettijumppiin on helppo osallistua, ne voi suorittaa myös jälkikäteen tai uudestaan ja ovat monipuolisia. Olen erittäin tyytyväinen. Ei tulisi varmaan jumpattua tai venyteltyä muuten."

Harri, 68

"Tämän jumpan aloitus oli Nepiltä aivan loistava "taistelu koronaa vastaan". Tämä on tuonut helpotusta jokaisen jumppaajan arkeen, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Erityisesti Nepin persoona sopii ikääntyneiden jumppauttamiseen. Tuot aina ilon huoneeseen ja osaat olla koko ajan läsnä. Näin etänä on myös äänen merkitys tärkeä. Omaat miellyttävän äänen, joka on luontainen ominaisuus. Jumpatessa saat aikaan tunteen, että teet työtäsi täydellä sydämellä. Tästä työstäsi Neppi ansaitset mitä suurimmat kiitokset."

Marja, 74

Scroll to Top