Innostu kotijumpista ja löydä liikunnan ilo!

Oletko huomannut, että kroppa tarvitsisi hieman enemmän liikettä? Olet eläkkeellä, mutta aikaa, mahdollisuutta tai mielenkiintoa tavallisiin jumpparyhmiin ei ole? Ehkä jumppaisit mieluiten oman kodin rauhassa, mutta aikakausilehtien jumppaohjeet tuntuvat tylsiltä ja jäävät tekemättä. Tiedät liikkeen olevan lääke, mutta kaipaat tekemiseen innostusta ja ohjausta.

Jos tämä tilanne kuulostaa tutulta, olen suunnitellut Nepin nettijumpat juuri Sinua varten!

Tutustu Nepin nettijumppiin ja ilmoittaudu mukaan!

Nepin nettijumpat ovat siellä missä sinäkin – kotona, mökkirannassa tai lapsenlapsia vahtimassa! Nepin nettijumpista löydät rentouttavat kehonhuollot puutarhatöiden päätteeksi, jalkojen lihaskuntojumpat kävelylenkin jälkeen ja niska-hartiaseudun jumpat tauottamaan käsitöiden tekoa. Varmistat tasapainoasi ja voimistat jalkojasi talven liukkaita varten. Näiden jumppien avulla huollat ja vahvistat kehoasi oman kuntosi ja arkesi tarpeiden mukaan! 

Nepin nettijumpissa harjoittelemme yhdessä tasapainoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Teemme rauhallisempaa kehonhuoltoa tai kohotamme sykettä. Alusta loppuun asti ohjatut jumpat innostavat ja tuovat rytmiä kotona tapahtuvaan harjoitteluun.

Nepin nettijumpat alkoivat keväällä 2020 ja koostuivat suorina livelähetyksinä toteutuvista jumpista ja erillisistä jumppatallenteista. Syksyllä 2023 Nepin nettijumppien livejumpat toteutuvat kerran viikossa aina tiistaisin klo. 9.00-9.45. Jumpasta jää aina myös tallenne, joten voit harjoitella myös täysin oman aikataulun mukaan.  Livejumpat toteutuvat verkkosivuilla ja Facebook-ryhmässä, joten Facebookiin kuuluminen ei ole pakollista.

Osassa jumpista käytämme harjoitusvälineitä, kuten keppiä, jumppakuminauhaa tai nilkkapainoja. Harjoitusvälineet tuovat vaihtelua jumppiin ja ovat erityisesti lihaskuntojumpissa tärkeitä. Kepiksi kelpaa kuitenkin vaikka harjan varsi ja käsipainoiksi täytetyt vesipullot.

Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, mistä löytyy internetyhteys. Lisäksi ilmoittautumista ja laskutusta varten täytyy olla sähköpostiosoite. Jos ATK-taitosi ovat vielä hieman ruosteessa, niin autan mielelläni ilmoittautumisen ja tunnusten luomisen kanssa!

Tarkkaa ikärajaa jumppiin ei ole ja olen suunnitellut ne sopimaan yli 70-vuotiaille. Tällä hetkellä mukana on iältään n.65 – 85-vuotiaita innokkaita jumppaajia. Annan jumpissa aina myös vaihtoehtoja liikkeille, joiden avulla voit helpottaa tai haastaa jumppaa oman kuntosi mukaan!

Kokeile ilmaista jumppaa!

vähän kaikkea

Valitse jäsenyys ja ilmoittaudu mukaan nettijumppiin!

Jatkuva jäsenyys
Hinta 20 € !
 • Kuukausittainen jatkuva jäsenyys Nettijumppiin.
 • Jäsenyys jatkuu automaattisesti seuraavalle jaksolle, mutta voit irtisanoa sen aina kuluvan jakson loppuun.
 • Jumppaa livenä tai tallenteiden tahdissa - Facebookissa tai verkkosivuilla!
 • Livejumpat ovat aina tiistaisin klo 9.00-9.45!
 • Käytössäsi on myös kattava jumppa-arkisto!
 • Syksyn 2023 jaksot:
 • Lokakuun jakso 25.9.-22.10.2023
 • Marraskuun jakso 23.10.-19.11.2023
 • Joulukuun jakso 20.11.-17.12.2023
Syksy 2023
Hinta 55 € !
 • Osta koko syksyn nettijumppien jäsenyys yhdellä kertaa!
 • Määräaikainen jäsenyys ajalle 25.9. - 17.12.2023
 • Livejumppa tiistaisin klo 9.00-9.45 verkkosivuilla ja Facebook ryhmässä
 • Joka jakso uusia jumppatallenteita!
 • Lisäksi käytössäsi on yli 50 erilaista jumppatallennetta aiemmilta jaksoilta!

Tutustu jumppaajien kokemuksiin!

"Itsellenikin tuli yllätyksenä, että nautin jumpata kotona. En pinnaa liikkeissä, vaan on jäänyt "ylisuorittaminen" pois. Nepin hyvien ohjeiden myötä osaan kuunnella kroppaani. On hienoa, että jumpan voi tehdä itselle sopivalla ajankohdalla ellei liveaika sovi."

Marja, 69

"Innostava, selkeä ohjaus, energisoiva ja iloinen. Vaikka yksin jumppaan, on kuitenkin tietoisuus, että on monta jumppaajaa yhtä aikaa langoilla. Parasta koronassa on Nepin nettijumpat."

Raija, 77

"Aikaisemmin en jumpannut ollenkaan, nyt päivittäin. Osallistun jumppiin, koska haluan säilyttää toimintakykyni mahdollisimman pitkään. Nepin nettijumpat ovat monipuolisia, tehokkaita ja mielenkiintoisia!"

Paula, 70

"On kiva jumpata livenä ohjaajan kanssa ja tietäen, että moni muukin on mukana. Nepin nettijumpat ovat tarpeellisia, mukaansatempaavia ja innostavia! Suosittelen niitä kaikille 65 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille."

Pirjo, 71

Scroll to Top